Saturday, March 27, 2010

Kuala Sungai Tok Bali

...terkilan rasanya hari ni sebab hasrat tak tercapai, plan hari ni nak mengunjungi Jom Heboh yang dianjurkan oleh TV3 di Kota Baharu, plan nak shoot beberapa gambar di sana untuk dijadikan koleksi sendiri, walaubagaimanapun disebabkan kesesakan di Bandar Kota Baharu dan keadaan kesihatan anak aku tak berapa elok, aku dan isteri terpaksa membatalkan hajat kami hari ini.....
Editor: Adobe Photoshop Lightroom 2.3

7 comments:

FJL said...

wah macam lukisan la..cantik!

Omaw Rozduan said...

nice!

zzkang said...

nice...very nice!!

JAIRO said...

wahhh sejak main ngan lightroom ni mencanak cank gambar di upload.. cayalah.....

crystalzerosix said...

...dah lama jai main ngan lightroom nih...cuma kurang explore jek...skang nak explore lebih sket..saja tambah perisa dalam scenery pic hehe..

FJL,Omaw,zzkang: thanks bro!

Đ╝AkU_BeBaS_BerFiKiRĐ╝ said...

bro pe beza lightroom n photoshop???

crystalzerosix said...

senang crita lightrom more on touch up gambar...ubah environment pd gambar atau 'segakkan' lagi gambar tu...kita gak bleh manage koleksi2 gambar kita kat situ...pshop cs cambiasa lah...more on editing gambar...

naktau lebih lanjut psl lightroom klik sini: http://en.wikipedia.org/wiki/Adobe_Lightroom

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...