Sunday, April 11, 2010

Jerteh Di Waktu Malam....

...malam tak ada apa nak buat sedang mata terkebil-kebil melayan anak menonton Dibo The Gift Dragon, terlintas difikiran nak pegi shopping kat Jerteh...sambil tu boleh gak shoot scenery kat sana.....trima kasih kat wife sbb tolong set up 'kan tripod sedang aku membelek-belek setting yang sesuai pada kamera....

12 comments:

atahsaat said...

formation lampu dan line yang cun! :)

s h e e said...

subhanallah...chantek2...

Berd said...

ni kat trafic light tu ko?

crystalzerosix said...

haah ming....cabang 3 tu...

♪miSwiexiedawia♪ said...

waa..cantik gambar nie :)
suka tgk pemandangan malam..
teruskan snap gmbar yg cantik2 ek..

MY said...

Kalau gambar mlm kat luar pakai flash ke x ke camner? Tapi kamera My belum ada flash yang bagai tue..

* x reti nak tanya soalan actually.. huhu

crystalzerosix said...

ikut jugak my...kalau scenery dgn lampu camnih sy dah xpakai flash...sbb hasilnya lebih cantik..kalu ada objek dekat yg kita nak fokus better pakai flash...sblm tu godek2 sket setting dia sampai dpt result yg puas hati...gmbr ni kita panggil slow shutter punyer stail...ada setting utk dia... :)

MY said...

owh.. selalu org ckp pakai flash, it won't give a natural result.. how far is the truth, I kinda have no idea though. Tapi yer kot. Skang been reading pasal my camera.

muixxium said...

Cun gambar...spike tajam molek tu..pakai lens mende ni?

crystalzerosix said...

paka kit lens 18-55mm jah...cuma main setting jah...

Kasih Ain said...

SHOPPING JERTIH JAH!!!HAHAHAHA
oloh..nset kamera ore pon bleh ambk gmbr gni...

crystalzerosix said...

ceh ain..xpandai menilai seni langsung....hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...